Zoeken naar scrum

 
scrum
 
Scrum projectmanagementmethode - Wikipedia.
Scrum wordt vaak gebruikt bij software of producten waarvan de klant of gebruiker nog niet goed weet wat hij wil en waarbij men al doende leert om de eisen en wensen beter te beschrijven en in bruikbare software of producten om te zetten.
scrum
Wat is Scrum? - Scrum.nl.
Prowareness biedt daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen door middel van de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner Training, inclusief certificering vanuit Scrum.org. Als je op zoek bent naar nog meer verdieping, kun je er ook voor kiezen om de Professional Scrum Developer training of de Scaled Professional Scrum training te volgen.
certification
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Management Scrum - Agile. Scrum - Agile. Scrum is de filosofie van 'see-feel-change. Oftewel leren door doen. Anders geformuleerd: al doende, met kleine stapjes, succes boeken. Hoe werkt Scrum- en Agile projectmanagement? Hoe starten met scrum - agile. De rollen van scrum-master en product-owner.
Wat is Scrum? Alles over de Scrum Methode Scrum Company.
Iedere sprint bestaat uit een aantal vaste bijeenkomsten in de Scrum guide 'events' genoemd die het proces structuur geven. Daarnaast werk je in vaste rollen ontwikkelteam, product owner, scrum master en stakeholder en maak je gebruik van een aantal hulpmiddelen, zoals een product backlog en een scrumbord, die we lijsten noemen in de Scrum guide 'artefacts' genoemd.
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
Om verwarring te voorkomen; Scrum is geen proces of techniek voor het maken van producten, maar een framework dat als hulpmiddel gebruikt kan worden bij de ontwikkeling van producten of diensten. Binnen het Scrum framework wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende verantwoordelijkheden: Scrum Master, Product Owner, en Developers.
Scrum Het Effectieve Werken.
Tips voor toepassen. Verdiep je in je de Scrum methode. Kies een project en laat je eerste project door een goede ervaren en leuke Scrum Master begeleiden. Wil je meer informatie over een cursus time management, bekijk dan onze trainingen.
Wat is Scrum? 2 min. video uitleg van de Scrum Methode.
Binnen Scrum wordt er gewerkt in zelf-organiserende teams bestaande uit verschillende specialisten en Scrum rollen. Degene die het proces begeleidt, wordt de Scrum Master genoemd check ook eens ons Scrum Master Kennisplatform. Deze persoon zorgt ervoor dat het team optimaal kan presteren.

Contacteer ons